bruisende zaken

Maatwerk met T-Mobile Thuis

Maatwerk met T-Mobile Thuis

01-01-2022

De keuze aan aanbieders van internet, tv en (vast) bellen is tegenwoordig zo uitgebreid dat je door de bomen haast het bos niet meer kunt zien. De een belooft nog meer dan de ander, alleen zijn de pakketten die worden aangeboden vaak net te beperkt of juist te uitgebreid. Gelukkig zijn er ook diverse aanbieders die wel maatwerk leveren, zoals T-Mobile. Kies je voor T-Mobile Thuis, dan kun je namelijk zelf kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Kiezen qua pakket, maar óók qua snelheid van het internet dat je in jouw huis haalt. T-Mobile biedt je namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor ‘next level internet’, oftewel glasvezel internet. Een duurzame keuze die minder gevoelig is voor storingen en bovendien sneller en stabieler is dan DSL doordat glasvezel gebruikmaakt van een eigen netwerk. Deze snelheid kan zelfs oplopen tot maar liefst 1Gbit/s, afhankelijk van je adres. Helaas kan nog niet iedereen over glasvezel internet beschikken, maar je kunt via de website van T-Mobile checken of jouw adres al wel is aangesloten. Zo niet, dan bieden ze gelukkig nog diverse andere opties voor razendsnel internet.

 

Maandelijks aanpasbaar

Terug naar T-Mobile Thuis! De gedachte hierachter is eigenlijk heel simpel. Wil je alleen internet? Dat kan! Toch liever een alles-in-één pakket, dus inclusief tv en vast bellen? Dat kan ook! Welke keuze je ook maakt, je kunt er altijd van uitgaan dat je het pakket tegen een hartstikke mooie prijs krijgt. Én dat je je abonnement maandelijks zelf aan kunt passen (via My T-Mobile Thuis), mocht je toch even behoefte hebben aan iets anders. Zo kunnen we ons voorstellen dat je in een periode waarin je wat vaker thuis werkt dan normaal ook graag (tijdelijk) een wat hogere internetsnelheid wilt. Geen probleem, je past het eenvoudig zelf aan en dat nog eens gratis ook.

 

Online tv waar en wanneer jij wilt

Leuk, die mogelijkheid tot aanpassen. Maar wat nou als jij zo’n ‘steady persoon’ bent die tevreden is met de eerste gemaakte keuze voor een bepaald abonnement, waardoor aanpassen niet nodig is? Heeft T-Mobile Thuis dan nog steeds voordelen voor jou? Jazeker! Zo heb je bij T-Mobile Thuis bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om online tv te kijken via wifi (zonder kabel) of een kabelverbinding. Gewoon thuis op je eigen tv of, dankzij de speciale app TV Anywhere, kijk je favoriete tv-programma’s op je laptop, smartphone of tablet, waar en wanneer jij dat wilt. Want heb je een programma gemist, dan biedt deze app de mogelijkheid om tot maar liefst zeven dagen terug te kijken. En ben je uitgekeken op het zenderaanbod? Kies dan gewoon voor een ander themapakket dat uiteraard ook weer maandelijks aanpasbaar is.

 

Extra voordeel… wie wil dat nou niet?!

Je kunt dus bij T-Mobile Thuis zelf kiezen uit welke onderdelen jouw abonnement bestaat. Maar je kunt er daarnaast ook voor kiezen om je abonnementen met elkaar te combineren om nog eens extra voordeel te krijgen zoals een hogere internetsnelheid op je Thuis adres of extra data of korting op je mobiele abonnement. Het loont ongetwijfeld de moeite om je daar eens verder in te verdiepen om zo maximaal te kunnen profiteren van jouw abonnement. En heb je dan de keuze gemaakt voor supersnel internet (tot 1000 Mbit/s), maar blijkt je wifi desondanks niet overal in huis even goed te werken? Met Wifi Plus van T-Mobile ben je overal in huis verzekerd van stabiel internet. Je kunt heel eenvoudig zelf je wifinetwerk uitbreiden met één of meerdere wifipunten en ook als je dat niet zelf voor elkaar krijgt, biedt T-Mobile hulp: ze sturen gewoon een monteur langs die je (geheel gratis) komt helpen en ervoor zorgt dat jouw wifinetwerk overal in huis werkt zoals het hoort te werken. Als dat geen maatwerk is…

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Brugge (België)
Brugge (België)
Amsterdam Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Amsterdam Bruist


keukenhof (Nederland)
keukenhof (Nederland)
Amsterdam Bruist


Di-Ann City Centre Hotel
Di-Ann City Centre Hotel
Amsterdam Bruist

The Alfred Hotel
The Alfred Hotel
Amsterdam Bruist

Room Mate Aitana
Room Mate Aitana
Amsterdam Bruist

Urban Lodge Hotel
Urban Lodge Hotel
Amsterdam Bruist

Barbounia
Barbounia
Amsterdam Bruist

Kevin Bacon Bar
Kevin Bacon Bar
Amsterdam Bruist

Restobar Jacob
Restobar Jacob
Amsterdam Bruist

Baut Backstage
Baut Backstage
Amsterdam Bruist

Restaurant Bellezza
Restaurant Bellezza
Amsterdam Bruist

Nationaal Holocaustmuseum
Nationaal Holocaustmuseum
Amsterdam Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)