Bruisende Zaken

GaragePark opent derde park in Almere

GaragePark opent derde park in Almere

19-01-2022

Almere, 19 januari 2022 – Morgen opent GaragePark officieel hun park op bedrijventerrein Gooisekant in Almere. Op het park bouwde de marktleider het afgelopen jaar 288 boxen variërend tussen de 18 en 27 vierkante meter op zowel de begane grond, als de eerste en tweede etage. Na GaragePark Almere en GaragePark Almere XXL is dit het derde park in de regio waar ondernemers en zzp’ers gebruik kunnen maken van hun gekochte of gehuurde garagebox.

Inmiddels zijn alle garageboxen verkocht, waarvan een deel nog beschikbaar is voor verhuur. “We zijn ontzettend trots dat we vandaag ons derde park in Almere officieel openen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “We komen hiermee tegemoet aan de grote vraag naar kleinschalige bedrijfsruimtes voor verschillende soorten ondernemingen. Zo verwelkomen we in ons park onder andere schilders, timmermannen, hoveniers en webshophouders. Dit bewijst maar dat Almere een stad is met een enorme ondernemersgeest. Niet alleen is het een van de snelst groeiende steden van Nederland, de gemeente is ook verkozen tot MKB-vriendelijkste woonplaats. We hopen met dit derde park nog meer ondernemers en zzp’ers te kunnen voorzien in hun behoefte aan professionele opslag- en/of werkruimte.”

 

Bereikbaarheid 

Ruim een half jaar werd er gebouwd aan het park aan de Transistorstraat, dat gunstig gelegen is tussen Almere Stad, - Haven en -Poort. Bovendien ligt het aan de A6 en op steenworpafstand van de N702, een van de belangrijkste provinciale wegen van Almere. Venema: “Dankzij de goede bereikbaarheid biedt dit park niet alleen voor ondernemers uit Almere uitkomst, maar verwelkomen we vandaag ook ondernemers en zzp’ers uit onder andere het Gooi en Amsterdam. Vanwege de hoge bezettingsgraad van gemiddeld 98 procent in de andere twee parken, verwacht ik dat de opening van dit park een welkome toevoeging is aan de regio.”

 

Veiligheid

De garageboxen zijn beschikbaar in vier verschillende formaten, namelijk 18m2, 21m2, 24m2 en 27m2 en bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste en tweede etage. Venema: “Net als op onze andere parken kunnen ondernemers 24/7 gebruik maken van hun garagebox die uitgerust is met alle benodigde faciliteiten. Startende ondernemers gebruiken onze boxen niet alleen voor opslag, sommigen gebruiken het als werkplaats of runnen hun webshop vanuit hun volledig uitgeruste garagebox. Mede omdat veel van hen kostbare apparatuur en voorraden hebben, staat veiligheid bij ons voorop. Gelukkig kunnen zij dankzij onze BORG-2 gecertificeerde veiligheidsmaatregelen hun box met een gerust hart achterlaten. We zijn blij dat nieuwe ondernemers vandaag na een uitgebreide rondleiding hun box in gebruik nemen.”

 

Over GaragePark

GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4.000 garageboxen verspreid over 43 parken in Nederland. Daarvan zijn inmiddels 33 parken opgeleverd en 10 in aanbouw. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht.

 

 

www.garagepark.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).