bruisende zaken

Praktijk  voor expressie en gewaarzijn wordt ‘EchD’!

Praktijk voor expressie en gewaarzijn wordt ‘EchD’!

01-09-2021

Al lange tijd had ik het verlangen om een bedrijfsnaam te bedenken die exact bij mij past. Een naam die past bij de kern van alles wat ik doe, de manier waarop ik in het leven sta, mijn leven vormgeef en die past bij de hulpverlening die ik bied. Uiteindelijk heb ik deze gevonden. De nieuwe naam van mijn bedrijf is EchD. Dat is ECHT, maar dan met een ‘D’. Zo hoort het natuurlijk niet en dat is precies waar het om draait.

De ‘D’ in het woord staat o.a. voor Diamond en betekent dat je ECHD jezelf mag zijn, anders mag zijn dan misschien gebruikelijk, anders mag zijn dan hoe het wellicht hoort en hoe de grote massa het vormgeeft. Het staat voor uniciteit, je kop boven het maaiveld uitsteken met jouw eigenheid en helemaal in jouw unieke kracht gaan staan. De letters van het woord staan voor een aantal waarden en aandachtsgebieden die voor mijzelf en voor vele andere mensen die bij mij sessies volgen, of dat hebben gedaan, van grote betekenis zijn (geweest).

Al 20 jaar werk ik met bijzondere mensen of ze nu kind of volwassen zijn. Het maakt niet uit; eenieder is EchD. Soms kom je er op een moment in je leven even niet meer uit of worstel je met de maatschappij, Het is mijn missie om mensen te begeleiden en ze te coachen om (weer) volledig in hun uniciteit te stappen! EchD is nog groeiende... steeds weer een stapje in het proces. Het logo en nieuwe website zijn nog volop in ontwikkeling evenals nieuw aanbod.

Heb je vragen of wil je gewoon eens kennismaken met mij en mijn huidig aanbod, dan ben je van harte welkom.

Suzan van Apeldoorn

• ‘E’ staat voor Expression en Exposure (Expressie en Exposure/Onthulling) • ‘C’ voor Creativity en Consciousness (Creativiteit en Bewustzijn) • ‘H’ voor Honesty en Heartwisdom (Eerlijkheid en Hartswijsheid) • ‘D’ voor Diamond en Diversity (Diamant en Diversiteit)

De Steiger 77, unit 19b, Almere | 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl | www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).