bruisende zaken

De nieuwe Galaxy S21 ideaal voor zowel zakelijk, als privégebruik?

De nieuwe Galaxy S21 ideaal voor zowel zakelijk, als privégebruik?

15-01-2021

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S21. Het is een moment waarop door een groot aantal liefhebbers van technologie naar uit wordt gekeken. Ook jongeren kunnen vaak niet wachten op de introductie van de nieuwste smartphones van Apple en Samsung. Op deze pagina lees je meer over de voordelen die de Samsung Galaxy S21 je kan bieden.

Wat maakt dit toestel tot een interessante optie, wanneer je de aankoop van een nieuwe telefoon overweegt? Is de Samsung Galaxy S21 voornamelijk interessant voor zakelijke gebruikers, of ook voor consumenten die het toestel privé willen gebruiken? 

Tip: plaats een pre-order van de S21 op Vodafone.nl en profiteer van een mooi cadeau, namelijk Galaxy Buds Pro en een Galaxy SmartTag! Met deze Galaxy Buds Live & SmartTag haal je straks nog meer uit je nieuwe smartphone. 

Verbeterde camera interessant voor zakelijk- en privégebruik 

Van de drie modellen die door Samsung geïntroduceerd werden, valt met name de Samsung Galaxy S21 Ultra op. Het model beschikt over een sterk verbeterde camera, mede doordat de ToF-sensor uit de Galaxy S20 vervangen is voor een 3D dieptesensor. Met deze nieuwe sensor schiet je nog scherpere beelden. Ideaal, wanneer je regelmatig foto’s maakt op vakantie! Ook handig, wanneer je bijvoorbeeld productfoto’s wilt maken voor je webshop of wanneer je als makelaar actief bent. 

Snelle processor voor toepassingen van AR en VR 

VR en AR, virtual reality en augmented reality, hebben de toekomst. Althans, dat is wat door veel experts verwacht wordt. Zowel privé als zakelijk profiteer je van de mogelijkheden die al geboden worden door deze technologie. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat je mensen virtueel door een woning kunt laten lopen. Of dat je een ontwerp in een 3D model op je telefoon kunt visualiseren. Het maakt het voor consumenten aanzienlijk makkelijker om je ideeën voor zich te zien. Voor toepassingen van AR en VR is een snelle processor benodigd. Iets waarover je bij de Samsung Galaxy S21 niet hoeft te twijfelen. Het model beschikt over de razendsnelle Snapdragon 888-chip. In Europa is de Galaxy S21 voorzien van een Exynos 2100-processor. 

Lange accuduur om een dag vooruit te kunnen 

Zowel zakelijk als privé zorgt het voor ergernissen, als je een telefoon gedurende de dag op moet laden. Samsung heeft de Galaxy S21 van een nieuwe accu voorzien, welke een grotere capaciteit heeft dan voorgaande modellen. Het maakt dat je het toestel tussendoor vrijwel niet hoeft op te laden. Zelfs niet wanneer je hier dagelijks een lange tijd zakelijk mee belt.   

Lequal | Entrada 400 | Amsterdam-Duivendrecht

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).