column

Ontspannen op 1,5 meter

Ontspannen op 1,5 meter

01-09-2020

De één vindt het maar overdreven, de ander heeft angstvallig bezoek en het coronavirus buiten de deur gehouden in een vrijwillig isolement. Hoe ook: gaandeweg hebben we ieder voor zich ons pad gevonden in de coronatijd. Ganesha Almere móet zich houden aan de verschillende voorschriften en daarbij een verstandige invulling zoeken. Een invulling die recht doet aan de voorzorgen en tegelijkertijd de ontspanning, de rust, de verdieping in de activiteiten mogelijk maakt.

Kleinere groepen, meer onderlinge afstand, bezoekersstromen scheiden, thuisblijven bij klachten: de bekende maatregelen. Het is even omschakelen, maar in de praktijk blijkt dat het werkt. Dat kán ook niet anders: yoga is bij uitstek een activiteit die vraagt om bewust zijn, bewust van wat en hoe je dingen doet en daarin overgave en ontspanning vinden. Het nieuwe seizoen zijn we dan ook vol vertrouwen begonnen. Het 17e jaar van het bestaan van Ganesha Almere al weer, het 20e jaar dat Frans Zwagemakers yogalessen geeft.

En meer dan yoga alleen. Online meditatie is iets dat typisch is voor deze tijd van thuis werken, live of een opname terugkijkend en -beluisterend en dan komen tot verstilling en tot bezinning over wezenlijke aspecten van het bestaan. Maar ook, old school, komen en liggen, ontspannen luisterend naar de rustgevende klanken van klankschalen tijdens een klankreis. Het is er allemaal: op 1,5 meter afstand van elkaar. Ieder voor zich en toch verbonden.

Wil je eens een van de activiteiten van Ganesha Almere bijwonen? Neem contact op of kijk op de website voor ons aanbod. Een centrum voor Yoga en Ontspanning.

Rodinweg 59 Almere | 06-53744367 Astrid Boutkan en Frans Zwagemakers | www.ganesha-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).